Ik ben Devin Segitmen (rechts op de foto), 30 jaar oud getrouwd en we hebben een dochter van 4 jaar. Ik ben de rechterhand van Dave en samen hebben wij Global Grading in het leven geroepen en van onze hobby ons werk gemaakt.

Hiervoor was ik 8 jaar in dienst in de retail en de laatste 4 jaar in het management.
Waarom ik ben overgestapt naar de trading cards games is omdat ik sinds vroeger net als zovelen deze kaarten heb verzameld. Dit was dan ook een enorme passie van mij. Toen ik erachter kwam dat je hier ook nog eens je geld mee kan verdienen ben ik mij hierin gaan verdiepen. Hoe gaaf zou het zijn als ik van mijn hobby mijn werk kon maken?!
Zo ben ik er achter gekomen hoe dynamisch deze handel is omdat er gigantisch veel vraag naar is, zowel voor jong als oud. Ik ontdekte dat ik mijn droom om als zelfstandige te kunnen werken en mijn hobby in Pokemonkaarten kon samenvoegen. Zo kwam Dave op mijn pad en begonnen wij onze krachten te bundelen. 

Wij stuurde vervolgens onze kaarten op naar verschillende bedrijven om ze officieel te laten certificeren maar ondervonden zelf dat je tegenwoordig minimaal een jaar moet wachten tot je je kaarten terug had vanuit Amerika en dan moet je ook nog maar hopen dat alles netjes aankomt! 

Hierdoor zijn wij op het idee gekomen om onze eigen grading bedrijf op te starten met de overtuiging dat wij dit veel beter kunnen en ook nog eens in Nederland! Hoe gaaf is het dat de klant binnen enkele weken zijn of haar kaarten terug heeft, zonder zich zorgen hoeven te maken! 
Zo was Global Grading geboren. 

 

Wie ben ik?
Mijn naam is Dave Lindeman ben 28 jaar en ben geboren en getogen in Amersfoort.
De passie voor de tcg wereld is begonnen bij mij vanaf het jaar 2000. Ik was toen 7 jaar en vond verzamelen toen al super leuk. Wij hadden hier een klein winkeltje in Amersfoort (drakennest) waar ik eigenlijk wel 3 tot 4 keer in de week kwam om mijn kaartjes te ruilen en of er mee te spelen. Dit avontuur stopte ongeveer in 2007 toen ik naar de middelbare school ging.

Vanaf 2007 tot 2014 heeft mijn collectie altijd op de zolder gelegen van mijn ouders, nou komt het … in 2014 dook ik dus de zolder op van mijn ouders en zag ik hier mijn oude collectie liggen met verschillende trading card game kaarten waar onder Pokémon, Dragon Ball z., yu-gi-oh, Digimon en nog een aantal andere reeksen die ik vroeger als klein jongentje al spaarde.

Vanaf dat moment kreeg ik weer de kriebels om te verzamelen, dit begon voornamelijk weer met Pokémon.
Ik kocht eigenlijk alleen maar de kaarten die ik vroeger zelf echt mooi vond.
'Crystals', shinings en eigenlijk alleen de reeksen van Wizard of the coast.
2 jaar later 2016 dus heb ik mijn eerste submission naar een Grading bedrijf gestuurd.
Ik heb dus vanaf 2016 tot heden al ervaring in de grading industrie.
Nu 8 jaar later, met wat andere gepassioneerde mensen hebben wij besloten om ons eigen grading bedrijf te starten genaamd Global Grading.
Samen met een heel team zorgen wij voor de juiste behandeling en afhandeling van jouw kaarten.